24 februari 2009

Jetlag, snorkling och lite annat kul

Efter en ganska lang resa med mycket pappersifyllande, extra tullkontroll av vart bagage och varldens mest oeffektiva flygplatspersonal i Atlanta kom vi fram till Cancun i lordags kvall. Jag (C) har varit jetlaggad fram tills idag, alltsa tva dygn, har aldrig hant innan, ar det ett alderstecken eller? Gardagen (sondag) spenderade vi med att ta oss till Isla Mujeres (liten o utanfor Cancun) och nar vi kom hit checkade vi in och slappade resten av dagen pa stranden. Morkret kom redan vid 6-7-tiden sa storre delen av kvallen spenderade vi pa hotellet och jetlaggen gjorde att jag knappt kunde halla ogonen oppna medan Sara lag och kollade pa Bear Grylls pa discovery channel. Vaknade klarvaken vid halv 6 idag men tvingade mig sjalv (eller Sara tvingade mig) att sova nagra timmar till for att fa in ratt dygnsrytm. Och jag tror det funkade for jag ar fortfarande vaken (kl 22 :).

Idag (mandag) har vi varit ute med en liten bat pa snorklingsutflykt. Endel fina fiskar men fortfarande inte i kaliber med Roda Havet. Men det var en rolig och prisvard utflykt dar vi aven fick lunch pa kopet. Eftermiddagen spenderade vi pa Playa Norte, som ar huvudstranden pa on. Ikvall har vi atit lite mexikansk mat och nu ska vi snart dra oss tillbaka mot hotellet. Vi tanker hyra cyklar imorgon och utforska on lite mer. Roligt att skriva pa svenska utan a, a och o :)

Buenos Noches!

3 kommentarer:

Diego Santamaría sa...

Buenas noches!

Fredrik sa...

Blev väldigt sugen på tacos. Tror jag landade i Atlanta på väg hem förra året och då gick det väldigt smärtfritt faktiskt, så jag hade väl tur =). Där finns en PGA Tour-butik. Alltså en golfbutik med olika PGA-saker i. Där hängde jag under mina två timmar där. Annars (förutom jet-lag då) verkar det härligt och man längtar ju iväg nånstans. Igår åkte jag lite längdskidor och ska nog blir fler gången nu när snön ligger. Pappa tog med dem till växjö så det är roligt.

Anonym sa...

Roligt att få lite rapport från Mexico, låter bra, ha det bra./Mamma