15 december 2008

Get

Skrev ihop en julönskelista i helgen. Överst står, hör och häpna, en GET. Andreas, min lilla extra-lillebror (Saras lillebror) undrade var jag skulle ha den...i gästrummet eller?

Det finns definitivt någon som behöver en get mer än vad jag behöver en massa julklappar så därför tänkte jag inte ta hand om geten själv utan önska mig en en get (eller flera) som direkt kan ges till någon som kan livnära sig på mjölk, ull(?) mm för att överleva. Så för alla er som har svårt att komma på vad ni ska önska er för att ni har allt ni behöver, join the club och önska er en get. Läs mer här.

3 kommentarer:

Fredrik sa...

Kan man få en kopia på den där listan, och även då vad som kommer efter den där geten. Bra idé annars =). Kanske ska köra på det nästa år, donera alla pengar till mer behövande.

Anonym sa...

Jag har läst om detta innan och tycker det är en bra idé, så nu önskar jag mig också en get./mamma

Anonym sa...

På webaid finns också möjlighet till liknande gåvor. Conny Sjöberg som engagerat sig i webaid har vuxit upp i Karlskrona, hans pappa Berno var föreståndare i församlingen länge. Det känns viktigt att man kan lita på att hjälpen kommer fram så kolla upp lite mer innan Du lägger mycket pengar på detta, jag vet att Du är givmild och vill hjälpa.../mamma