27 maj 2008

Colting naken?

2005 gav Jonas Colting, en av Sveriges bästa triathleter, ut boken " Jag vill ju bara se bra ut naken". Jonas bor i Borås. Jag läste följande i tidningen idag:

"Nakenlöpare härjar i Borås
Kvinnor i Borås har drabbats av en oönskad löparkompis. Plötsligt bryter han fram ur buskaget på motionsslingan, naken så när som på en rånarluva.Och så springer han bredvid den motionerande kvinnan en stund, uppger Borås Tidning.Han säger inget och gör inget. Springer bara.Tre löpturer har rapporterats till polisen.- Hon tyckte det var mycket obehagligt och otäckt, säger polisen om en av kvinnorna som gjort polisanmälan."

Ser ni också ett samband?? :)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tyckte det var lite kul att det i BT ett par artiklar efter den om nakenlöparen så intervjuades piratkompositören Jonas Liberg. Han sa att han skulle ut o jogga vid Kypesjön....

/M:)

Anonym sa...

Jag har hört att Colting är ganska snackig. Så att han skulle vara tyst under sin nakenlöpning verkar ganska osannolikt.
Men Chrille, om du tror att nakenlöpning ingår i en 1.10-löpares framgång så tycker jag att du ska testa det. Säg bara till innan och vänta dig kanske inte en omgående förbättring utan det krävs några pass....

/Madde

Anonym sa...

Nu läste jag ditt inlägg i GB för snabbt. Fast Colting springer säkert under 1.10 och nakenmetoden är säkert ändå att föredra framför det där andra sättet (som man inte ska prata om) ;-)

/Madde