10 juni 2008

Ö-utmaningen, mardrömmen och lite annat

Benen känns tunga. 13 mil på cykeln igår i ett lyckorus efter att ha satt på ett nytt gult och snyggt framdäck från Michelin efter lördagens mega-punka (hela däcket smällde) satte sina spår...spädde på det med lite löpning i morse också. Mindre än 2 månader kvar nu och jag ser fram emot Järnmannen med skräckblandad förtjusning.

Nästa roliga event blir Mardrömmen i Rödeby nästa vecka, 9km löpning i slalombacke, kärr och genom Rödebyån, bilden kommer från förra årets upplaga där jag kom 3a.



Har även klurat lite på ett litet träningsprojekt inför Kalmar för att träna på open water-simning lite mer, än så länge finns det bara i mitt huvud och kan väl kallas Ö-utmaningen eller något liknande. Eftersom Karlskrona är uppbyggt på öar kunde det ju vara kul att testa att simma runt några av dem (iallafall de små och medelstora). Långö, Saltö, Dragsö, Ekholmen bör ju inte vara några problem, sen kommer vi till de medelstora, kanske Fäjö och Säljö vore överkomligt också..vi får se, blir ett bra projekt för första semesterveckan i juli.
Heja Sverige och Holland i fotbolls-EM !

Inga kommentarer: