30 april 2009

Semesterns sista dag

De senaste 3 månaderna har varit mitt livs längsta semester. Visserligen utan semestertillägg och med något mindre pengar på lönekontot än förut. Men jag har försökt att njuta trots osäkerheten om hur länge semestern skulle vara (=när jag skulle hitta ett nytt jobb) . Med vetskapen om att min framtid och livet i allmänhet vilar tryggt i Guds hand, har det varit ganska lätt att se de senaste månaderna som semester snarare än att bli panikslagen över en oviss framtid. Tryggheten att veta att det finns någon med makt över allt på jorden som älskar lilla mig och vill mitt bästa är större än all oro i världen. Därför känner jag mig också säker på att det nya jobb som från och med måndag blir min nya heltidssysselsättning (tillbaka till träning på fritiden, grrrr) kommer att bli roligt, utmanande och utvecklande. Key Account Manager på Appello Systems AB i Göteborg så det blir veckopendling framöver.

Under sista lediga veckan passar jag på att toppa semestern med en sista veckas hårdträning som grädde på moset. Formen är bättre än någonsin coh snart får Sveriges triathlonelit se upp...nåja har väl en bit kvar dit, men avståndet krymper sakta men säkert. Sitter på balkongen och mumsar på en apelsin, det är sommarvärme, och dagens 2 träningspass är redan avklarade. Kickstartade dagen med ett 2-timmarspass på cykel med Fredrik N, min oas i triathlonöknen, kajplats i stormen och sim- och cykelpolare nummer uno på senaste tiden. Vi avslutade rundan med fika på Nyfiket. Viktigt med kolhydratspåfyllning direkt efter passet :)

Efter en kort löpning och 30 min styrka på Friskis och Svettis, blev det lunch på balkongen i eftersvettningsmode (tröja och strumpor av). Sen tog jag tillfället i akt att hälsa på lillebror Andreas som passande nog praoar på Waynes Coffee i två veckor. Cappucino, mini-biscottis och DN. In tha sun. Ja jag är ganska nöjd med min semester. Och tur är väl det för i sommar lär det inte bli mycket av den varan. Njut av solen och låt bli tändstickorna ikväll. Happy Valborg!

7 kommentarer:

Ami o Marre sa...

Tjena kompis!
Grattis till nya jobbet!!! Surt o behöva pendla så långt, ska ni flytta? Hälsa Sara! // Mario o Ami

alexander sa...

Muchacho!!!

Shit va kul att du fått kneg!!!! skitball ju! verkar vara en grymt bra tjänst, har en polare som sneglade på den förut, hahaha!

kanske inte optimalt med pending men är ett jobb är ett jobb som är ett jobb, fantastiskt roligt att höra att du klivit tebax på arbetsmarknaden.

kram på dej å stort grattis.

Fredrik N sa...

Ouf, en får tacka för de orden, Chrille-mannen! Hoppas jag kan leva upp till dem även i framtiden, då du nu tar på dig en ny utmaning i ditt nya jobb!

Kör hårt, både på jobbet å på Fritiden ;-)

Magnus sa...

Hej Christian,
Roligt att se att det gick bra med jobbet. Lycka till!

Christian sa...

Tackar, tackar. Vi ska inte flytta A&M. Men ni kanske ska snart??

Tackar för referensadet Magnus. Du är en klippa.

Fredrik, ska köra hårt. KSS rules!

Alex, tackar, jag kommer nog vara på SEMC i Lund lite oftare nu med nya jobbet så vi ses snart.

Agga sa...

Grymt brorsan!!
Imponerad över hur bra du sysselsätter dig under semstertider=) Hoppas att du kommer trivas på västkusten. (Men du kan ju glömma att dra flyttlasset dit.) hehe
Ses snart, hälsa frugan sa gött...!

Agga sa...

Märker att du inte har så mkt bloggtid längre=) hehe kan det stämma? Hur trivs du?