9 januari 2009

Radio och uthållighetsutmaningar

En gång är ingen gång brukar man ju säga, så när jag igår var med i radion (lyssna här, intervjun börjar efter 5:30) för andra gången på bara några månader så får jag väl akta mig så att jag inte fastnar i radioträsket :) med tanke på att det som händer två gånger oftast händer både tre och fyra gånger enligt andra ordspråk. Men kul var det så det finns väl risk att det blir fler gånger om tillfälle ges. Ämnet för dagen var Spotify, en ny riktigt intressant musiktjänst som säkert kommer slå ut såväl skivor som olaglig nerladdning på sikt. Kolla på www.spotify.com och om du vill ha en inbjudan till att använda gratistjänsten så skriv en kommentar (inkl mailadress) nedan så ska jag försöka fixa det.

Annars rullar dagarna på, mycket träning blir det för tillfället, och mellan träningspassen en massa läsande. Har plöjt allt ifrån en japansk skönlitterär bok på 700 sidor, en självbiografi av Stefan Holm till böcker ur gamla testamentet. Har även bestämt mig för vad årets första utmaning ska bli.  Med några tunga träningsmånader bakom mig känner jag att benen, kroppen och knoppen är redo för en ny ultramara (alltså ett löplopp som är längre än en marathon). Denna gången tänkte jag prova en lite annorlunda tävling utanför Sthlm (Ursviks Ultra). Start vid kl 0.00 natten mellan den 4e och 5e April. Löpning hela natten, 75 km i kuperad terräng med pannlampa, kan det bli roligare?

6 kommentarer:

alexander sa...

Du e ju knäpp på riktigt, min vän! ;-)

Men strongt av dej att ge dej i kast m sådana utmaningar!

spotify rules. väntar på filmversionen nu...

brolt sa...

Tjena Chrille!

HAr du någon inbjudan kvar till spotify. Verkar grymt! Hannas brorsa körde det i fjällen med mobilt bredband.. :-)

brolt sa...

Förresten så kan jag tipsa om Shantaram som jag tyckte var en läsvärd bok. Tog en vecka att plöja iofs men det var den värd. Där har du en till existensteori presenterad av Bombays afghanska maffialedare Abdel Khader Khan.. :-P ..ganska skön teori.

Anonym sa...

tjenare Christian,
Har du ngn invitation kvar?
min mail har du nog..
karl-johan.dahlstrom @ son...
Håller Java flaggen högt ännu här inne ;)

/Java Kalle

Christian sa...

självklart kompisar

Anonym sa...

Tjenare Christian!

Byter gärna ett Spotify konto mot en last.fm scrobblare för OSE telefoner. Kräver C905 eller nyare, har du det?

Email: tomas.gustafsson@sonyer...

/Vodafone TAT Tomas.